Cautare

390 de rezultate pentru "tumora cu celule gigant" (8.59 secunde)
Arata-le tuturor cine esti cu adevarat! ... Popescu a anuntat ca a gasit un nou tip de celule in mai multe organe ale corpului, care sunt numite si "celulele lui Popescu", in unele tari europene.
Statisticile arata ca anul trecut 6.000 de romance au fost diagnosticate cu cancer de san. ... Cu toate acestea, motivul pentru care acest lucru se intampla este inca neclar. Cercetatorii au descoperit ca medicamentul ar putea interveni in procesul prin care tumorile produc celule stem foarte agresive.
Nimeni nu ma asculta cu atentie atunci cand incercam sa le explic ca se insala. ... Acum stiu ce este cu adevarat contagios printre persoanele care sufera de cancer: singuratatea"(Adriana, diagnosticata cu cancer de col uterin).
Ceaiul negru previne cancerul Polifenolii din ceaiul negru previn formarea de celule cancerigene in organism. ... In plus, ceaiul negru inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase si stimuleaza productia de celule care protejeaza organismul.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... In urma accidentelor vasculare cerebrale aproape 33% dintre victime isi pierd viata si peste 30% raman cu un handicap permanent.
"Aceste celule canceroase care circula prin corp sunt sortite pierii", a comentat Michael King, profesor de inginerie biomedicală ... "Atunci cand sunt inconjurate de aceste celule, devine imposibil pentru celulele cancerului sa evadeze", a mai spus King.
Celule suse pentru tratarea cariilor (Autoare : Magda Marincovici) Cu laserul, cercetatorii de la Harvard au reusit regenerarea dintiilor cariati Stimularea cu ajutorul laserului a celulelor suse ajuta la regenerarea dintilor deteriorati, sustin cercetatorii de la Universitatea Harvard.
• Tesut adipos Tesut conjunctiv fibros format din mase de celule grase (adipocite). ... Serveste ca strat izolator si depozit energetic, alimentatia in exces este transformata in grasimi si depozitata in aceste celule.
Pana la intrarea in actiune a globulelor albe, grasimea de sub piele are rolul de a domoli avansul bacteriilor, cu ajutorul unui compus antimicrobian.
Oamenii de stiinta au expus un ficat si celule de grasime unor extrasi din mai multe substante chimice provenite din struguri Muscadine, soi din sud-estul Statelor Unite.
Ceaiul negru previne cancerul Polifenolii din ceaiul negru previn formarea de celule cancerigene in organism. ... In plus, ceaiul negru inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase si stimuleaza productia de celule care protejeaza organismul.
Maladia Alzheimer este cea mai frecventa forma de dementa (intre 60% si 70%) Se estimeaza ca aproximativ unul din trei oameni traieste cu tulburari mintale, estimandu-se o crestere a celor cu asemenea probleme in urmatorii 30 de ani, avertizeaza Fundatia Estuar, cu ocazia Saptamanii Internationale de Constientizare a Creierului.
Odata cu salvarea de la moarte a lui Gheorghe Penea, prof. ... Domenico Forti, care, impreuna cu echipa de medici romani, a realizat primele operatii de transplant hepatic de la donator decedat, si prof.
Mariustuca.ro / Celule suse pentru tratarea dintilor (Autoare: ... Cercetatorii stiu ca aceste celule suse latente in pulpa dentara se activeaza in cazul leziunilor.
Magda Marincovici) Celule sistemului imun sunt specializate in lupta contra bolilor, fie ca sunt provocate de bacterii, virusuri sau de celule maligne.
Mariustuca.ro / La Congresul American Society of Clinical Oncology (Chicago, 29 mai-2 iunie), oncologii mizeaza pe imunoterapie in lupta cu cancerul (Autoare: ... Din Europa, Franta s-a inscris cu 450 de comunicari, urmata de Germania cu 408 si Italia cu 363.
Aducerea pe lume a unui bebelus este un motiv de bucurie pentru toti parintii, dar si o perioada in care fiecare isi pune intrebari in legatura cu modul in care va fi ingrijit si crescut.
Pana au ajuns la aceasta tehnica, cercetatorii au incercat mai multe moduri de a aduce lumina in celule. Una dintre aceste tehnici consta in injectarea picaturilor de ulei in asa fel incat sa se creeze o cavitate optica pentru a fi umpluta cu ajutorul unui colorant fluorescent.
unul vascular (cu artere si vene) si unul limfatic (cu vase limfatice). ... microbi, celule canceroase, celule anormale â€" cum sunt cele leucemice.
Un medicament imuno-oncologic, dezvoltat de catre Bristol-Myers Squibb, Opdivo (nivolumab), a primit Premiul Galien USA 2015 pentru CEL MAI BUN PRODUS BIOTEHNOLOGIC Distinctia recunoaste inovatia aplicata de catre echipa Bristol-Myers Squibb in descoperirea si dezvoltarea inhibitorului PD-1 Opdivo (nivolumab), pentru tratamentul melanomului avansat si a cancerului pulmonar scuamos altul decat cel cu celule mici.
google-analytics.com